dimecres, 19 d’abril del 2017

Informacions importants de cara als propers dies

Hola famílies!

Us venim a recordar algunes coses molt importants que passaran les properes setmanes: ❗

💰 ECONOMIA: 
         Beques CVE: a partir del dissabte dia 22 podeu recollir a l’esplai dels fulls per sol·licitar les Beques de l’Ajuntament de Barcelona. Us recordem que tots els que les volgueu demanar heu de parlar amb l’equip de tresoreres (Maria, Olga i Carme) abans del 29 d’abril. 
         Bestreta i acords de pagament: cal pagar la bestreta i formalitzar l’acord de pagament en cas que volgueu fraccionar-lo o demanar beca abans del 29 d’abril. 

📝 INSCRIPCIONS:
         29 d’abril: finalment hem decidit establir uns horaris per fer més fàcil i còmode la inscripció per tothom. El dissabte 29 d’abril, de 16:30 a 18 poden venir a fer la inscripció les famílies que han participat a l’esplai durant el curs 2016-2017. De 18 a 19:30 hauran de venir les famílies que han participat en algunes colònies de l’esplai en anys anteriors. Si aquestes franges no us van bé, sempre podreu venir a fer la inscripció el 3 de maig de 19:30 a 22. Aquesta serà l’última data per fer-la.

Tooooooota la informació sobre beques i inscripcions les trobareu a les corresponents pestanyes d’aquest bloc (us recomanem consultar-les per no perdre detall sobre res!) i també podeu preguntar-nos mitjançant el correu electrònic esplaidelpi@gmail.com i tresoreriaesplaidelpi@gmail.com (per casos exclusivament d’economia). 

Ens veiem el 29 d’abril! 🔜😊                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada