dimecres, 10 de maig del 2017

A menys de dos mesos d'embarcar...

Bona tarda famílies!

Com sabeu, el passat 3 de maig van finalitzar les inscripcions de colònies. Moltes gràcies a totes pel vostre interès! Als que finalment no heu pogut entrar, esperem trobar-nos a l'octubre o l'any vinent! Pels que finalment us heu pogut inscriure, us recordem que la propera reunió de colònies és el dissabte 3 de juny (ja us anirem informant en les properes setmanes). 

D'altra banda, us recordem que avui (10 de maig) acaba el període de sol·licitud de beques per activitats d'estiu de l'Ajuntament de Barcelona. Això no depèn de nosaltres, així que no se us pot passar! Si teniu algun dubte d'última hora no dubteu en preguntar-nos, però ràpid! El dia 25 de maig sortirà a la llum la llista provisional de beneficiats. 
Pel que fa a les Beques de MCECC, de moment no tenim informació sobre quan s'obrirà el període per sol·licitar-les. Estem a l'espera de rebre notícies, als que hi estigueu interessats us mantindrem informats! 
Molta més informació sobre aquestes qüestions la trobareu a l'apartat de Preu i Beques d'aquest bloc. 

I per acabar, us volem informar que la campanya econòmica dels infants de l'esplai per aquestes colònies continua aquest cap de setmana! Tal i com vam informar a la reunió de colònies, sortejarem un SMARTBOX! Aquest dissabte us repartirem els 20 números que haureu de vendre abans del 27 de maig (Festa Major de l'Esplai). Aquell dia farem el sorteig i esbrinarem qui s'enduu l'Smartbox! A tope amb la venda!

🌊🌊🌊Fins aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada